Binnenzonwering

Binnenzonwering heeft veel voordelen. Met dit product zorg je ervoor dat het ’s winters minder koud is in je huiskamer. Daarnaast zorgt zonwering in de zomer juist voor koelte. Het is de ideale oplossing om de temperatuur in huis enigszins te kunnen regulieren. Denk ook eens aan de privacy die je creëert door zonwering voor je ramen te plaatsen. Je kunt zelf bepalen op welke momenten de zonwering gesloten wordt of wanneer je juist wilt genieten van je uitzicht.

Binnenzonwering

Plissegordijnen

Ze zijn nog altijd populair in de huiskamer. Een reden hiervan is dat ze makkelijk toepasbaar zijn voor verschillende raamvormen. Daarnaast zijn plisségordijnen in veel verschillende stijlen te verkrijgen..

Binnenzonwering

Duette

Ze zijn heel sfeervol en uitermate geschikt om te gebruiken bij afwijkende raamvormen, zoals driehoekig of rond. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende stijlen, zodat er altijd wel een uitstraling..

Binnenzonwering

Horizontale jaloezieen

Aluminium jaloezieën zijn nog altijd erg populair en dat is niet voor niets. Ze zijn er in allerlei vormen en maten, met elk hun eigen, unieke..

Binnenzonwering

Verticale jaloezieen

Ze zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de interieur wereld. Dit komt omdat het simpelweg prettige raamdecoratie is. Daarnaast zijn verticale jaloezieën in iedere ruimte toe te passen..

Binnenzonwering

Houten Jaloezieen

Door te kiezen voor jaloezieën zorg je voor een sfeervolle eye-catcher in huis. Vooral omdat je zelf kan spelen met het binnenkomende zonlicht. Wil je echt de show stelen? Kies dan..

Binnenzonwering

Dakramen zonwering

Ieder dakraam verdient een weloverwogen en gepaste keuze voor zonwering. Bij het ene..

Binnenzonwering

Duo Rolgordijnen

Less is more. In sommige gevallen geldt dit ook voor raamdecoratie. De eenvoud van een rolgordijn kan elke ruimte in huis of op kantoor sieren. Door gebruik van verschillende stoffen..

Binnenzonwering

Horren

In de zomer is het heerlijk om de deur open te zetten voor een frisse bries, maar hoe houd je de insecten buiten de deur? Met een hor natuurlijk! Laat de zomerwind zorgeloos door..

Binnenzonwering

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen van Decorette kunnen je schuifpui of grote, hoge ramen net wat stijlvoller maken. Ze zorgen voor een echte eyecatcher in je interieur. De strakke vormgeving..

Binnenzonwering

Shutters

Wil je een relaxte mediterrane sfeer in je woning creëren? Dan zijn shutters ideaal voor jou. Door de houten luiken met verstelbare lamellen ontstaat er een heerlijke, relaxte..

Binnenzonwering

Silhouette Shades

Ben je op zoek naar de elegantie van een gordijn en de praktische werking van een horizontale jaloezie? Dat is mogelijk bij Kroon Wonen en Slapen. De constructie bestaat uit draaiende..

Binnenzonwering op maat

Bij Kroon Wonen en Slapen vind je een breed assortiment aan zonwering die wij speciaal op maat produceren. Zo kunnen we voor ieder huis een unieke oplossing maken naar smaak en maatvoering. We beschikken over een oplossing voor ieder probleem. Neem contact op zodat wij voor jou een persoonlijk advies kunnen samenstellen. Daarnaast komen wij gratis inmeten om ervoor te zorgen dat het product perfect aansluit bij jouw wensen.

Offerte Aanvraag

HULP OF ADVIES NODIG?

Tel: 010 435 1073  /  +31 6 50 27 70 66
E-mail: info@kroonwonenenslapen.nl

Maandag: 12:00 - 17:00
Dinsdag - Donderdag 10:00 - 17:00

Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

BETALINGSMOGELIJKHEDEN