Buitenzonwering

Een buitenzonwering is een perfecte oplossing voor een goed en gezond binnenklimaat. De zonnestralen raken eerst het zonnescherm. Dat absorbeert het overgrote deel van de stralen en wordt door ze verwarmd. De resterende straling passeert of wordt gereflecteerd. Dit betekent dat de langegolfstralen die door het zonnescherm worden uitgestraald vóór de beglazing ontstaan. De kamer blijft beschermd tegen sterke opwarming. En dat zonder volledig te moeten worden verduisterd.

Rolluiken

Buitenzonwering

Lagere energiekosten, betere veiligheid en meer comfort. Rolluiken zijn de ideale oplossing in de modernisering van uw woonomgeving. Onze rolluiken zijn o.a. inbraakvertragend, geluidwerend en minimaliseren..

Screens

Buitenzonwering

Screens omvatten een verticaal hangende ‘screen’, oftewel scherm, die langs de gewenste opening (ramen of deuren) gemonteerd kan worden. Screens voorkomen temperatuurstijging in uw woning en beschermen..

Markiezen

Buitenzonwering

Markiezen, ook wel bestempeld als de ambachtelijke vorm van zonwering. Onterecht is dit zeker niet, onze markiezen worden namelijk nog steeds op deze bijzondere wijze vervaardigd..

Uitvalschermen

Buitenzonwering

Wilt u comfortabel genieten van het uitzicht op een zonovergoten tuin? Dan zijn de uitvalschermen van MultiLux Zonwering de ideale oplossing. Het doek van deze sterke zonwering zakt onder een hoek naar beneden..

Plisse hordeur

Buitenzonwering

De plissé hordeur van Multilux Zonwering is de enige echte Originele Japanse hordeur waarbij het gaas opvouwt (plisseert) i.p.v. oprolt. De hordeur is eenvoudig te bedienen en blijft op iedere gewenste..

Terrasschermen

Buitenzonwering

Optimaal genieten van de zonnige maanden op uw terras? Terrasschermen zorgen dat u op een schaduwrijke manier, heerlijk kunt genieten van de frisse buitenlucht en het uitzicht op uw prachtige tuin..

Buitenleven

Buitenzonwering

Met buitenleven producten kunt u langer genieten van uw terras en tuin..

Buitenzonwering op maat

Bij Kroon Wonen en Slapen vind je een breed assortiment aan zonwering die wij speciaal op maat produceren. Zo kunnen we voor ieder huis een unieke oplossing maken naar smaak en maatvoering. We beschikken over een oplossing voor ieder probleem. Neem contact op zodat wij voor jou een persoonlijk advies kunnen samenstellen. Daarnaast komen wij gratis inmeten om ervoor te zorgen dat het product perfect aansluit bij jouw wensen.

Offerte Aanvraag

HULP OF ADVIES NODIG?

Tel: 010 435 1073  /  +31 6 50 27 70 66
E-mail: info@kroonwonenenslapen.nl

Maandag: 12:00 - 17:00
Dinsdag - Donderdag 10:00 - 17:00

Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

BETALINGSMOGELIJKHEDEN