Skip to main content

Dakramen Zonwiering

Ieder dakraam verdient een weloverwogen en gepaste keuze voor zonwering. Bij het ene raam is de sfeer erg belangrijk, terwijl bij het andere raam verduistering de prioriteit heeft. Het is dus belangrijk om te bedenken wat de belangrijkste functie van je raamdecoratie is. Vooral als het gaat om dakramen.

 

Doordat dakramen schuin zijn geplaatst, blijft de zonwering niet vanzelf hangen. Onze rolgordijnen voor dakramen zijn voorzien van luxe frames en opbergcassettes. Hierin zet je je raamdecoratie makkelijk vast op de gewenste hoogte. Het ziet er tevens strak en netjes afgewerkt uit.

 

Dakraam in de slaapkamer

In een slaapkamer is de belangrijkste functie waarschijnlijk verduistering. Een verduisterend rolgordijn of dupligordijn is hiervoor heel geschikt. De zilveren coating aan de achterkant zorgt ervoor dat zonlicht naar buiten wordt weerkaatst. Zo blijft het aangenaam koel in je slaapkamer en kun je ook in warme periodes heerlijk slapen. Luchtkamers tussen de twee doeken van een dupli hebben ook een isolerende werking.

 

Dakraam in de badkamer

Voor vochtige ruimtes is een jaloezie heel geschikt. Dit product kan tegen vocht en is heel functioneel. Door het kantelen van de lamellen kan het licht goed geregeld worden. Je blijft genieten van het daglicht en hebt toch voldoende privacy. Wil je een bepaalde sfeer creëren in je badkamer? Door het ruime aanbod van materialen en kleuren is er altijd iets wat bij je badkamer past.

Interesse gekregen in rolgordijnen voor je dakraam? Je bent altijd welkom bij Kroon Wonen en Slapen voor advies op maat. Wij zijn namelijk de zonwering specialist in de regio.

Neem contact

Laat een antwoord achter