Skip to main content

Duette

Ze zijn heel sfeervol en uitermate geschikt om te gebruiken bij afwijkende raamvormen, zoals driehoekig of rond. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende stijlen, zodat er altijd wel een uitstraling te vinden is die past bij jouw woonstijl.

 

Wat zijn Duette?

Duette zijn een prachtige variant van binnenzonwering. Ze zijn optrekbaar middels een koordje en vouwen zichzelf op als een harmonica. Duette werken ongeveer hetzelfde als plisségordijnen, maar hebben een luxere uitstraling. Ze zijn stijlvol, modern en eigentijds.

 

Verschil met plissegordijnen

In tegenstelling tot plisségordijnen hebben duette twee stoflagen. Hierdoor worden de koordjes onzichtbaar weggewerkt tussen de lagen stof. Dit zorgt voor een extra strakke en moderne look. Bij plisségordijnen bestaat de kans dat – door het gewicht van de stof – de plooien iets strak trekken. Door de dubbele stoflaag gebeurt dit bij duette niet.

Doordat een duette twee stoflagen heeft, is de zon en lichtbeheersing beter. Dit is handig wanneer je verduisterende gordijnen wilt. Daarnaast zorgt de dubbele stoflaag voor een betere isolerende werking dan de plisségordijnen. De dubbele laag houdt lucht vast waardoor het in de zomer koel blijft en in de winter lekker warm. Je hebt minder last van tocht bij duette.

 

Duette op maat

Voor duette hebben we bij Kroon Wonen en Slapen een enorme hoeveelheid aan stofkeuze. Van unieke prints tot effen stoffen, van extreme kleuren tot subtiele tinten. Duette zijn geheel op maat samen te stellen.

Ook zijn duette geschikt voor bijzondere raamvormen. Het is mogelijk om ze op maat te produceren zodat ze voor zowel ronde ramen als hoekige ramen gebruikt kunnen worden.

Neem contact

Laat een antwoord achter