Skip to main content

Duo Rolgordijnen

Less is more. In sommige gevallen geldt dit ook voor raamdecoratie. De eenvoud van een rolgordijn kan elke ruimte in huis of op kantoor sieren. Door gebruik van verschillende stoffen en materialen kun je spelen met het binnenvallende licht. Of je nu op zoek bent naar een lichtdoorlatende stof of juist naar een verduisterende stof, met een rolgordijn kan het allemaal. Wees dus lekker creatief en voeg een stukje extra sfeer toe aan je interieur!

 

Wat zijn duo rollgordijnen?

Of je nu op zoek bent naar een lichtdoorlatende stof of juist naar een verduisterende stof, met een rolgordijn kan het allemaal. Wees dus lekker creatief en voeg een stukje extra sfeer toe aan je interieur!

Duo rolgordijnen geven je interieur een speels effect. Deze gordijnen bestaan uit twee stoflagen van transparante en niet-transparante banen. Je kunt de lichtinval bepalen door de stoflagen zo te bewegen dat de banen elkaar gedeeltelijk of volledig overlappen. Spelen met licht wordt zo heel gemakkelijk. De collectie van Kroon Wonen en Slapen bevat de mooiste stoffen en kleuren voor je duo rolgordijnen. Ook zijn deze gordijnen te vinden in een verduisterende stof. Voor de slaapkamer zijn ze dus ook geschikt!

 

Andere opties

Heb je liever een standaard rolgordijn? Ook op dat gebied heeft Kroon Wonen en Slapen genoeg keuze. Kies uit het grote aanbod van kleuren en maten. Ideaal voor degene die niet wil spelen met licht. Bij deze raamdecoratie kun je de afzonderlijke onderdelen onafhankelijk van elkaar laten bewegen. De stoffen zijn verfijnd en van hoge kwaliteit. Samen zorgt dit voor een elegant en ruimtelijk effect.

Neem contact

Laat een antwoord achter