Skip to main content

Horizontale jaloezieen

Aluminium jaloezieën zijn nog altijd erg populair en dat is niet voor niets. Ze zijn er in allerlei vormen en maten, met elk hun eigen, unieke uitstraling. Met horizontale jaloezieën heb je een echte klassieker in handen. Het is bovendien tijdloos en past daardoor in bijna ieder interieur.

 

Wat zijn horizontale jaloezieën?

De naam zegt het al: de lijnen van de jaloezieën lopen horizontaal. Dat zorgt voor een verbredend effect van je ramen. Dat is heel fijn wanneer je een mooi groot raam hebt. Je kunt horizontale jaloezieën dus heel goed gebruiken om je wand groter te laten lijken en je huiskamer breder. Door de lichtinval tussen de horizontale lamellen ontstaat er een grafisch lijnenspel. Met de draaibare lamellen kan je zelf bepalen in hoeverre je het licht toelaat.

 

Maatwerk

Met horizontale jaloezieën kan je letterlijk alle kanten op met het kiezen van decoratieve accessoires en details. Daarnaast is dit model perfect om toe te passen op alle basis raamvormen, maar ook op alle speciale raamvormen. Horizontale jaloezieën worden speciaal op maat samengesteld of geleverd in standaard varianten. Kom eens langs in onze winkel en ontdek de mogelijkheden of maak online een gratis afspraak en we komen direct bij jou thuis.

Neem contact

Laat een antwoord achter