Skip to main content

Horren

In de zomer is het heerlijk om de deur open te zetten voor een frisse bries, maar hoe houd je de insecten buiten de deur? Met een hor natuurlijk! Laat de zomerwind zorgeloos door je woning waaien en geniet van een fris en fijn leefklimaat. Decorette komt de hor graag bij je inmeten want wij zijn de horren specialist in de regio.

 

Verschillende horren bij Kroon Wonen en Slapen

Er zijn veel verschillende horren verkrijgbaar. Maar welke past nu het beste bij je raam of deur? Dit is afhankelijk van de manier waarop een raam, schuifpui of deur gebruikt wordt.

 

Voorzet hor

Een voorzet hor is ideaal voor naar binnen en buiten draaiende, of schuivende ramen. Deze hor kan zowel binnen als buiten worden geplaatst en haal je er makkelijk uit door een handig klemsysteem. De voorzet hor ziet er ook nog eens erg netjes uit. Dit komt mede door het op maat gemaakte en mooi vormgegeven profiel.

 

Inklem hor

De inklem hor is perfect voor een draai- kiepraam. Een voordeel van deze hor is dat schroeven of boren niet nodig is! Je klemt deze hor gemakkelijk voor je raam. Het raam opent en sluit zich nog steeds zonder moeite. Het oog wil natuurlijk ook wat en daarom is deze hor verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen.

 

Plissé hor

Ben je op zoek naar een strak vormgegeven hor? Dan is de plisséhor misschien wel wat voor jou! Deze is gemaakt van het welbekende gevouwen gaas. De plisséhor kan van links naar rechts bediend worden. Dit kost weinig kracht en gebeurt bijna geruisloos. De aluminium profielen zorgen voor een strakke en luxe uitstraling. Een ander leuk bijkomend voordeel: de hor is uitneembaar voor de schoonmaak!

 

Hor met scharnieren

Een scharnierende hordeur is ideaal voor openslaande deuren. Deze wordt aan één kant bevestigd met scharnieren en sluit aan de andere kant met een magneetsluiting. Heel gemakkelijk te bedienen dus!

Wil jij ook zorgeloos genieten in de zomer met de ramen en deuren wijd open? Kom dan eens langs bij Kroon Wonen en Slapen voor advies.

Neem contact

Laat een antwoord achter