Skip to main content
Buitenzonwering

Markies alumimium

By 20/11/2020No Comments

Markies alumimium

Markiezen, de meest traditionele vorm van zonwering, die nog steeds op ambachtelijke wijze wordt gemaakt. Geen machines, geen productielijn, maar een vakman met gereedschap en kennis, héél veel kennis. De aluminium markies combineert de klassieke uitstraling van een traditionele markies met het comfort van moderne materialen. Het aluminium frame en de kap zijn leverbaar in de volgende standaard RAL-kleuren: RAL 9001 Wit, RAL 9010 Crèmewit, RAL 7016 Antraciet structuur, RAL 9007 Zilver metallic en RAL 6009 Classic groen. Het geheel wordt afgewerkt met kunststof hoeken en scharnieren in een bijpassende kleur.

  • ambachtelijke zonwering
  • warmte- en lichtwerend
  • weert ook zijdelingse lichtinval
  • vele keuzemogelijkheden in uiterlijk
Offerte aanvragen

Standaard model

De standaard markies is het meest voorkomende model markies. De markies is zowel een sieraad voor de klassieke als de moderne gevel. Door de dichte zijkanten houden ze zelfs zijdelingse lichtinval tegen. De werkhoogte van deze markies is gelijk aan de uitval.

Petmodel

Wilt u een hogere doorloop creëren, bijvoorbeeld bij openslaande deuren of voor een etalage? Dan is de petmodel markies dé oplossing. Dit model markies zorgt ook voor een vrijer uitzicht naar buiten. Het frame wordt trapsgewijs opgebouwd, waardoor de werkhoogte altijd kleiner is dan de uitval.

Klapmodel

Het klapmodel wordt veel toegepast bij winkels en horecagelegenheden. Omdat de uitval groter is dan de werkhoogte, ontstaat er meer ruimte onder de markies. Ideaal voor een terras of om winkelwaren uit te stallen. Wij verzorgen ook het bedrukken van de markies met uw logo of bedrijfsnaam.

Laat een antwoord achter