Woningontruiming

 

Kroon Wonen en Slapen

Er komt heel wat kijken bij een woningontruiming in Vlaardingen. Om diverse redenen kan een ontruiming behoorlijk zwaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan het overlijden van iemand of wanneer een bedrijf failliet gaat. Een gewone boedelruiming is vaak snel geklaard, maar vaak komen er extra taken bij kijken. Denk aan het opruimen en schoonmaken van woning of het bedrijfspand.

 

Wanneer schakelt u een woningontruimer in?

Er zijn vaak diverse redenen voor een huisontruiming. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen of om het uit te besteden aan een woningontruimer. Schakel een woningontruimer in wanneer u geen tijd heeft, u teveel emotioneel betrokken bent of u er lichamelijk niet toe in staat bent. Het inschakelen van een ontruimer heeft een aantal voordelen:

 • U hoeft zelf niets te regelen, dit scheelt u veel tijd.
 • De klus wordt snel en efficiënt uitgevoerd.
 • Ook het schoonmaken wordt voor u uithanden genomen.

 

Woningontruiming van A tot Z!

Het leeghalen van een huis in Vlaardingen is geen fijne klus, omdat het vaak tijdrovend en emotioneel zwaar is. Wellicht heeft u geen tijd om dit zelf te doen of vindt u het te zwaar wegens lichamelijke klachten of emotionele betrokkenheid.

In zo’n geval is het verstandig om de woningontruiming uit te besteden en over te laten aan een erkende ontruimer. U geeft zelf aan wat u wilt dat er gebeurd. Zo is het mogelijk om alleen voor een boedelruiming te kiezen of een woningontruiming van A tot Z te laten uitvoeren.

Bij een ontruiming van A tot Z gaat het niet alleen om het leeghalen van de woning, maar ook het opruimen van de schuur, tuinonderhoud en een schoonmaak horen erbij.

 

Een woning ontruimen in Vlaardingen: hoe werkt dat?

Bij een woningontruiming gaan specialisten nauwkeurig te werk. Dit betekent dat er eerst afspraken met u gemaakt worden over de methode en de kosten van de ontruiming. Vervolgens komen de ontruimers langs om een inventarisatie te maken wat er ontruimd en schoongemaakt moet worden.

Bij het leeghalen zelf wordt de boedel geselecteerd op bezittingen die bewaard moeten blijven; bruikbare meubels die een ander thuis krijgen en niet bruikbare spullen die naar de stort gaan. Na de ontruiming zorgen ze ervoor dat het pand bezemschoon wordt opgeleverd.

 

Bedrijfsontruiming

Er zijn diverse redenen waarom een bedrijfsontruiming noodzakelijk is. Denk bijvoorbeeld aan een verhuizing naar een nieuw pand, een faillissement of brandschade. Bij een bedrijfsontruiming wordt het volledige pand leeggehaald.

Vaak komen er dan veel afvalstoffen vrij, waar de ontruimers op een verantwoorde en duurzame manier mee omgaan. Naast het leeghalen van het pand worden ook herstelwerken uitgevoerd en reparaties verricht.

 

Huisontruiming Vlaardingen

Bij een huisontruiming is het van belang om de inboedel goed te bekijken en veilig te vervoeren. Bij een verhuizing of bij het overlijden van iemand, zijn er vaak waardevolle bezittingen die bewaard moeten blijven. Deze moeten veilig vervoerd en opgeslagen worden. Hulp nodig bij een ontruiming? Schakel professionals in die de klus voor u doen. Zo bent u niet alleen verzekerd van goede service, maar heeft u er zelf ook geen omkijken naar.

 

Vraag uw offerte aan!

Vraag dan nu een passende offerte aan bij Kroon Wonen en Slapen. Wilt u liever een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Belt u dan op 010-435 1073 of stuur een email naar info@kroonwonenenslapen.nl

  HULP OF ADVIES NODIG?

  Tel: 010 435 1073  /  +31 6 50 27 70 66
  E-mail: info@kroonwonenenslapen.nl

  Maandag: 12:00 - 17:00
  Dinsdag - Donderdag 10:00 - 17:00

  Vrijdag 10:00 - 18:00
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag: Gesloten

  BETALINGSMOGELIJKHEDEN