Skip to main content

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen van Decorette kunnen je schuifpui of grote, hoge ramen net wat stijlvoller maken. Ze zorgen voor een echte eyecatcher in je interieur. De strakke vormgeving en imposante maatvoering geven je woning meer stijl en sfeer. Bovendien zorgen paneelgordijnen voor meer privacy, terwijl de ruimte wel lekker licht blijft. Paneelgordijnen kunnen op maat worden gemaakt. Zo passen ze altijd perfect bij de grootte van jouw raam.

 

Mogelijkheden van paneelgordijnen in een kamer

De mogelijkheden van paneelgordijnen zijn diverse dan je zou denken. Wil je graag paneelgordijnen in je woning? Maar heb je geen schuifpui, openslaande deur of grote, hoge ramen? Geen zorgen! Paneelgordijnen kunnen altijd. Een van de toepassingen van paneelgordijnen is een roomdivider. Dit is ideaal als je de ruimte graag een intiemere sfeer wilt geven. Op deze manier deel je de ruimte op een speelse en creatieve manier in twee.

Op zoek naar iets meer creativiteit? Een paneelgordijn kan ook heel goed functioneren als kastdeur. Zo maak je jouw interieur echt bijzonder. Ook voor het moderne interieur is een paneelgordijn heel mooi. Je kunt het gordijn afwerken met een aluminium onderlat voor een moderne uitstraling.

Heb je ook kleinere ramen in dezelfde kamer? Dan kun je op die ramen een mooi rolgordijn hangen in dezelfde stof. Op deze manier blijft je interieur één geheel.

De paneelgordijnen van Kroon Wonen en Slapen in jouw buurt bestaan uit de beste kwaliteiten en mooiste dessins. Combineer verschillende stoffen met elkaar voor een eigenwijze, maar leuke uitstraling. Verschillende paneelgordijnen in dezelfde kleurstijl zorgen voor een prachtig effect. Een licht paneelgordijn met bruine print in het midden en met twee bruine gordijnen ernaast geeft een mooie look.

Neem contact

Laat een antwoord achter