Schilderwerk

 

Kroon Wonen en Slapen

Schilderwerk in en rondom je huis, dat doe je toch zo even op een zaterdagmiddag. Misschien is dat wel zo. Maar doe je dat dan ook goed? Zeker als het gaat om het netjes afwerken van de alle wanden.
Onze schilders zetten dagelijks hun vakmanschap in, om de binnenkant van je woning van boven tot beneden van een nieuwe laag verf te voorzien. Ze gaan hierbij op een vlotte en nette manier te werk. En dat neemt je een hoop gedoe en veel tijd uit handen! Zo heb je de zaterdagmiddag weer vrij voor andere leuke dingen.

 

Vakmensen

Onze vakmensen kunnen de binnenkant van je huis van een nieuwe laag verf voorzien; zowel muren als houtwerk. In combinatie met onze glasvezelbehang en behangservice ben je weer voorzien van gladde en strakke muren, geschilderd in alle gewenste kleuren. Kom bij ons langs, of neem contact met ons op. In onze winkel adviseren we je graag over kleur en welke verf geschikt is. Mocht het nodig zijn komen we ook graag bij je thuis om de woning ter plekke te bekijken en een inschatting te maken welke verf geschikt is, welke kleur het beste zal staan en hoeveel tijd het in beslag gaat nemen. Zo ben je volledig voorbereid op de gehele schilderklus.

Verfbenodigdheden

Onze schilders gaan te werk met de beste materialen. Zo zorgen zij ervoor, dat alles waar geen verf op mag komen, goed is afgedekt. Met sterke afplaktape zorgen ze voor de meest strakke randen. Kwasten en rollers zijn van top kwaliteit. Alles voor het beste resultaat. Al werkt het voor onze schilders ook veel beter en sneller met het beste materiaal. En de kwaliteit van de verf is zeker belangrijk, zo werken wij het liefst met kwaliteitsmerken.

 

Vraag uw offerte aan!

Vraag dan nu een passende offerte aan bij Kroon Wonen en Slapen. Wilt u liever een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Belt u dan op 010-435 1073 of stuur een email naar info@kroonwonenenslapen.nl

  HULP OF ADVIES NODIG?

  Tel: 010 435 1073  /  +31 6 50 27 70 66
  E-mail: info@kroonwonenenslapen.nl

  Maandag: 12:00 - 17:00
  Dinsdag - Donderdag 10:00 - 17:00

  Vrijdag 10:00 - 18:00
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag: Gesloten

  BETALINGSMOGELIJKHEDEN