Skip to main content

Verticale jaloezieën

Ze zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de interieur wereld. Dit komt omdat het simpelweg prettige raamdecoratie is. Daarnaast zijn verticale jaloezieën in iedere ruimte toe te passen en worden op maat gemaakt. Verticale jaloezieën zijn klassiekers die je helemaal zelf kan samenstellen, zodat het altijd past binnen jouw woonstijl.

 

Wat zijn verticale jaloezieen?

Bij verticale jaloezieën worden de lamellen verticaal opgehangen. Dit zorgt ervoor dat de verticale lijnen in je kamer worden benadrukt. Het maakt je kamer optisch een stuk hoger. Verticale jaloezieën zorgen voor een spektakel aan je ramen. Niet alleen omdat het lijnenspel een grafisch beeld oplevert, maar het zorgt ook nog eens voor een mooie lichtwerking in huis. Maak een mooie lichtregulering door de lamellen open te zetten of zorg voor privacy door de verticale jaloezieën dicht te draaien.

 

Verticale jaloezieën op maat gemaakt

Qua design zijn verticale jaloezieën uniek. Veel zonwering is namelijk gebaseerd op horizontale lijnen. Bij verticale jaloezieën staat de praktische werking voorop. Tegenwoordig kan je met de juiste materiaal- en kleurkeuze een elegant en chique geheel creëren. Kies voor transparante of dichte stoffen. Natuurlijk kan je ook variëren voor een uniek effect. Onze experts weten precies hoe ze een sfeervol geheel moeten creëren.

Verticale jaloezieën zijn perfect te combineren met grote raampuien of schuifdeuren. Het is een praktisch alternatief voor gordijnen. Zo zijn verticale jaloezieën goed toepasbaar in iedere kamer.

Neem contact

Laat een antwoord achter