Verzending & retour

 

Levertijden

Heeft u vragen over de levertijden? Dan verzoeken wij u om contact op te nemen.

U kunt een product retourneren binnen 14 dagen na levering indien deze ongebruikt en nog als nieuw te verkopen is. Het product dient compleet te zijn en indien mogelijk in originele verpakking te zitten. Neemt u altijd even contact met ons op alvorens u de goederen terugstuurt.

 

Formulier herroepingsrecht

Indien u gebruik wenst te maken van het herroepingsrecht dan kunt u een formulier hier invullen.

 

Uw bestelling annuleren

Het is mogelijk uw bestelling te annuleren. Wij verzoeken dit altijd z.s.m. aan ons telefonisch of buiten kantoortijden per email door te geven onder vermelding van uw ordernummer.

Hoe eerder wij namelijk uw annulering ontvangen, des te eerder wij de verwerking kunnen stopzetten. Bestellingen die reeds verwerkt zijn, kunnen niet meer worden geannuleerd.

U kunt bij ontvangst wel de artikelen retour sturen. Bekijk hiervoor ons retourbeleid. Eventuele verzendkosten zijn dan voor eigen rekening en worden niet aan u geretourneerd. Zodra uw bestelling succesvol is geannuleerd, komt uw betalingsverplichting te vervallen. Eventuele betalingen worden dan zo spoedig mogelijk teruggestort. Het termijn van terugstorten varieert per betaalmethode.

 

Uw bestelling geannuleerd door ons

In sommige gevallen komt het voor dat wij genoodzaakt zijn uw bestelling of een artikel te annuleren. Dit kan om de volgende redenen gebeuren:

  • Het artikel is toch niet leverbaar
  • De adresgegevens zijn onduidelijk of incorrect

Als een bestelling is geannuleerd, dan komt u betalingsverplichting te vervallen of u ontvangt het betaalde bedrag terug.

 

Retour

Het is altijd mogelijk dat het door u bestelde product niet aan uw verwachting of wens voldoet. Wij bieden u de service om binnen 14 dagen na levering het artikel te retourneren. Indien uw retourzending voldoet aan onderstaande voorwaarden, kunt u vervolgens het geld terug krijgen.

 

Retourvoorwaarden

Wanneer u uw bestelling ontvangt is het belangrijk dat u de bestelling controleert op beschadigingen en de compleetheid. Indien dit niet het geval is vragen wij dit uiterlijk zo spoedig mogelijk aan ons te melden. Uw klacht wordt altijd binnen 5 dagen in behandeling genomen.

Het artikel mag retour gestuurd worden:

  • Binnen 14 dagen na levering;
  • Als het compleet en onbeschadigd is;
  • Als het ongebruikt en niet gemonteerd is geweest;
  • In de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk (hier mag niet op geschreven worden);

Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten behouden wij ons het recht de retour te weigeren of de schade in rekening te brengen. Raadpleeg voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden.

 

Retouradres

Kroon Wonen en Slapen
Veerplein 132 A
3131CN Vlaardingen

 

Afhandeling

Bij het ruilen van een artikel vragen wij om het bewuste product eerst retour te sturen alvorens het nieuwe product ingepland wordt voor verzending. De kosten voor het retourneren van een artikel zijn voor uw eigen rekening.

HULP OF ADVIES NODIG?

Tel: 010 435 1073  /  +31 6 50 27 70 66
E-mail: info@kroonwonenenslapen.nl

Maandag: 12:00 - 17:00
Dinsdag - Donderdag 10:00 - 17:00

Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

BETALINGSMOGELIJKHEDEN